Presentació del llibre "Destapa't", de Guillem Pont Ballester, editat per Edicions UIB

Dia: dijous, 21 de juny de 2012
Hora: 20 hores
Lloc: Espai A, Gran Hotel,
plaça Weyler, 3, Palma 

Tindrà lloc la presentació del llibre Destapa’t, de Guillem Pont Ballester, editat per Edicions UIB. La presentació serà a càrrec de la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària, el senyor Joan Ramon Fuertes, director executiu territorial de la Caixa, el senyor Diego Riera, director de l’àrea de negoci de la zona de llevant de la Caixa, i l’autor, Guillem Pont.

El llibre

N'Antoni conta, resumeix i transcriu la seva experiència al taller «Destapa't», acabat fa pocs dies. Un taller de desenvolupament dirigit per una consultora, na Dolors, que té per finalitat orientar els participants sobre el disseny i la planificació d'activitats en grup.

El taller es fonamenta tant en les bases de l'entrenament personal (coaching) com en els coneixements derivats de les experiències i lectures de la persona que dirigeix la dinàmica de grups, o que fa l'acompanyament de les diverses aportacions realitzades al si del taller. Els continguts del taller i les reflexions que se’n deriven volten a l'entorn del compromís en l'acció i de la necessitat de practicar noves mirades per poder, així, destapar-se i alliberar tota la potencialitat singular i personal de creixement i canvi que, com a éssers vius i persones humanes, tenim emmagatzemada.

Guillem Pont Ballester (Sant Llorenç, 1949)

Al llarg dels cinc anys que exerceix com a mestre comença a trescar camins de formació no formal (Club Card, campaments, esplai, divulgació de la figura de mossèn Salvador Galmés...) que, una vegada ja fora del marc de l'educació formal, l'incitaran a estudiar Ciències de l'Educació, i s’especialitza en Didàctica.

Afecció que compartirà amb la seva tasca laboral fins que l'any 1990 assumeix la responsabilitat dels Recursos Humans de la Caixa a les Illes Balears, càrrec que mantindrà fins a la jubilació.

És en aquest entorn laboral on gaudeix de l'oportunitat d'encetar una tercera fase de formació tardana: transformació i management, consultoria interna, desenvolupament organitzacional i entrenament personal.

Dia 27 de juny Destapa’t es presentarà a l’Espai Mallorca, a Barcelona.

Aquest llibre es pot adquirir a la llibreria electrònica de la UIB.

Data de l'esdeveniment: 21/06/2012

Data de publicació: 19/06/2012