Presentació del llibre «Compartir la infancia»

L'obra, editada per les doctores Carme Orte i Margalida Vives, proposa la implementació de programes educatius intergeneracionals als centres educatius

Dia: dijous, 12 de gener de 2017
Hora: 19 hores
Lloc: llibreria Embat, passatge del Papa Joan XXIII, 5 E, Palma

Tindrà lloc la presentació del llibre Compartir la infancia. Proyectos intergeneracionales en las escuelas, editat per les doctores Carme Orte i Margalida Vives, professores del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la Universitat de les Illes Balears i investigadores del Grup d'Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES).

L'obra, que neix del projecte de recerca Sharing Childhood, del GIFES, emfatitza la necessitat de crear programes intergeneracionals a les escoles i justifica amb arguments científics els beneficis de l'educació intergeneracional.

L'obra, dirigida a acadèmics i professionals especialment interessats en l'educació intergeneracional, no només pretén aportar justificacions sòlides i científiques per a la implementació i consolidació de programes intergeneracionals a les escoles, sinó que permet, al mateix temps, ser un ajut per a aquelles comunitats educatives que els volen implementar o els volen consolidar als seus centres.

Data de l'esdeveniment: 12/01/2017

Data de publicació: 11/01/2017