Presentació del llibre "Avaluació del grau d'integració de l'educació ambiental en els centres escolars públics de les Illes Balears"

La publicació és el resultat del treball del Seminari d’Ambientalització de Centres Escolars del Centre de Professors de Palma Jaume Cañellas Mut 

Dia: dijous, 18 d’abril de 2013
Hora: 19 hores
Lloc: aula 9 de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la presentació del llibre Avaluació del grau d’integració de l’educació ambiental en els centres escolars públics de les Illes Balears. Aquesta publicació és el resultat del treball del Seminari d’Ambientalització de Centres Escolars (SACE) del Centre de Professors de Palma Jaume Cañellas Mut.

La publicació fa una diagnosi de l’estat de l’educació ambiental als centres escolars públics de les Illes Balears, amb l’objectiu de proporcionar al professorat una eina de reflexió sobre la seva feina en relació amb l’educació ambiental.

El llibre l’han editat conjuntament l’Institut de Ciències de l’Educació de la UIB i la Direcció General d’Ordenació, Innovació i Formació Professional de la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats.

L’acte es podrà seguir per videoconferència des de la Seu de la UIB a Menorca (Can Salort. C/ de Santa Rita, 11. Alaior) i des de la Seu de la UIB a Eivissa i Formentera (antic edifici de la Comandància Militar. C/ del Calvari, 1. Eivissa).

Podeu descarregar-vos l’edició digital del llibre des d’aquest enllaç

Documents relacionats

Data de publicació: 18/04/2013