Presentació del desè Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2017

El doctor Oriol Bonnín impartirà la conferència «L’envelliment: una malaltia o un procés natural?»

Roda informativa
Dia: dimats, 21 de novembre de 2016
Hora: 17 hores
Lloc: a l’Aljub d’Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani, plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma

La doctora M. del Carme Orte, catedràtica i professora del Departament de Pedagogia i Didàctiques Especifiques i directora de la Càtedra d'Atenció a la Dependència de la UIB i de l'Anuari de l'envelliment, presentarà als mitjans el desè Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2017.

També hi intervindran:

  • Maria Lourdes Amer, que presentarà l’estudi: "Atenció centrada en la persona en centres residencials i sociosanitaris".
  • Maria Coll i Lydia Sánchez, que presentaran l’estudi "Vulnerabilitat en les persones grans. Radiografia dels usuaris dels casals" i alguna dada de "L'estat civil com a factor de risc davant la vulnerabilitat".
  • Javier de Juan, que presentarà l’estudi "La unitat de convalescència de Felanitx, un nou model d'atenció a les persones grans".
  • M. Antònia Garcia Sastre, que presentarà l’estudi "El turista actiu sènior: el cas de les Illes Balears".

Presentació pública
Dia: dimarts, 21 de novembre de 2017
Hora: 19 hores
Lloc: a l’Aljub d’Es Baluard. Museu d’Art Modern i Contemporani, plaça de la Porta de Santa Catalina, 10, Palma.

Tindrà lloc la presentació pública de l'Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2017.

Hi intervindran la consellera de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, senyora Fina Santiago; la consellera executiva de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca i presidenta de l'Institut Mallorquí d'Afers Socials, senyora Margalida Puigserver; el senyor Josep Antoni Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; la doctora M. del Carme Orte, catedràtica de Pedagogia de la Universitat de les Illes Balears i directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal i de l'Anuari de l'envelliment; i el doctor Jordi Llabrés, vicerector d'Innovació i Relacions Institucionals de la Universitat de les Illes Balears.

El senyor Oriol Bonnín impartirà la conferència “L’envelliment: una malaltia o un procés natural?”.

Desè Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2017

L'Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2017 és fruit de la col·laboració entre la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, el Departament de Benestar i Drets Socials del Consell de Mallorca i la Universitat de les Illes Balears. L’Anuari de l’envelliment és una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), el Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques i la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB, dirigida per la doctora M. del Carme Orte Socias, i compta, a més, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya de la Caixa d’Estalvis de Pollença, Colonya, i de la Societat Balear de Geriatria i Gerontologia.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 21/11/2017

Data de publicació: 20/11/2017