Presentació del V Cicle de Llengües Orientals a la UIB

Aquesta cinquena edició està dedicada a l'orientalista irlandès Sean Golden, qui llegirà la lliçó inaugural El context històric del discurs polític xinès

Dia: divendres 3 d'octubre
Hora: 18 h
Lloc: Fundació Sa Nostra,
carrer de la Concepció, 12, Palma

Tindrà lloc la presentació del V Cicle de les Llengües Orientals a la Universitat de les Illes Balears, que organitza el Servei Lingüístic de la UIB, amb l'objectiu de donar a conèixer les llengües i la cultura d'Àsia.

Aquesta cinquena edició vol retre homenatge a la tasca que realitza l'orientalista irlandès Sean Golden, director del Centre d'Estudis Internacionals i Interculturals de la Universitat de Barcelona, director del Programa Àsia de la Fundació CIDOB, i assessor de Casa Àsia. A més de publicar diversos llibres sobre les relacions internacionals i els canvis socials de la Xina , ha traduït obres classiques del pensament xinès com ara el Daodejing.

El doctor Golden impartirà la lliçó inaugural que duu per titol El context històric del discurs polític xinès.

La presentació de l'acte anirà a càrrec del doctor Nicolau Dols, vicerector de Projecció Cultural, i del doctor Ramon Bassa, director del Servei Lingüístic.

El cicle s'adreça a qualsevol persona interessada per iniciar-se o aprofundir en alguna de les principals llengües orientals, com ara el xinès, el japonès i el sànscrit. Per aquest motiu s'ofereixen tres nivells: dos d'iniciació i un d'aprofundiment.

Els cursos que componen el cicle són els següents:

- Introducció a la llengua xinesa (I)
- La llengua xinesa (II)
- La llengua xinesa (III)
- Introducció a la llengua japonesa (I)
- La llengua japonesa (II)
- La llengua japonesa (III)
- Introducció a la llengua i cultura coreanes
- Iniciació al sànscrit

Data de publicació: 03/10/2008