Presentació del "Catalanitzador" a la UIB, amb el suport de la Xarxa Vives

Dia: divendres, 15 de juny de 2012
Hora: 12 hores
Lloc: Sala de Graus de l’edifici Ramon Llull,
campus universitari, Palma 

La Universitat de les Illes Balears, amb el suport de la Xarxa Vives, acull la presentació del Catalanitzador per al Windows, una eina informàtica desenvolupada per Softcatalà, i adreçada al públic general, que permet posar l’ordinador en català en quatre passos senzills i automàtics. El Catalanitzador per al Windows es pot descarregar gratuïtament i, un cop descarregat, només cal executar el programa.

La presentació serà a càrrec del senyor Jordi Mas, membre fundador de Softcatalà i desenvolupador principal del Catalanitzador; el senyor Pep Mañas, tècnic del Centre de Tecnologies de la Informació de la UIB; i la senyora Rosa Calafat, directora del Servei Lingüístic de la UIB.

El Catalanitzador per al Windows compta amb el suport de les principals institucions i associacions cíviques del país: la Direcció General de Política Lingüística (Departament de Cultura, Generalitat de Catalunya), la Xarxa Telemàtica Educativa de Catalunya (XTEC, Departament d’Ensenyament, Generalitat de Catalunya), la Xarxa Vives d’Universitats dels territoris de parla catalana, Òmnium Cultural, Escola Valenciana, Plataforma per la Llengua, la Fundació puntCAT, l’Amical Viquipèdia i els Webmàsters Independents en Català de Cultura i d’Àmbits Cívics (WICCAC). L’acte és obert al públic en general. 

Documents relacionats

  • TVE

           Informatiu Balear ->> notícia minut <00.16.58>

Data de l'esdeveniment: 15/06/2012

Data de publicació: 14/06/2012