Presentació de l'acte Per una Llengua Plenament Normal

L’Institut d’Estudis Catalans organitza una jornada sobre els criteris d’un model lingüístic inclusiu amb la col·laboració de la UIB

Roda informativa
Dia: dimarts, 3 de juny de 2014
Hora: 11.30 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

L’Institut d’Estudis Catalans (IEC) i la Universitat de les Illes Balears presentaran als mitjans de comunicació la jornada Per una Llengua Plenament Normal: La funció complementària de l’estàndard i les altres varietats lingüístiques.

Hi intervindran el president de la Secció Filològica de l’IEC, Isidor Marí; el director del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, Joan Antoni Mesquida; el president de la Comissió Tècnica d’Assessorament Lingüístic de la UIB, Joan Miralles; i el nou membre de la Secció Filològica de l’IEC, Nicolau Dols. 

Acte
Dia: dimarts, 3 de juny de 2014
Hora: 19 hores
Lloc: Club Diario de Mallorca, c/ de Puerto Rico, 15, Palma 

L’IEC ha organitzat, amb la col·laboració de la UIB, la jornada Per una Llengua Plenament Normal: La funció complementària de l’estàndard i les altres varietats lingüístiques, a fi de facilitar a la societat de les Illes Balears una informació indispensable amb vista a la consolidació d’un model de llengua plenament normal, que asseguri la funció complementària entre la varietat estàndard i les altres varietats o modalitats lingüístiques. 

Hi intervindran: 

  • Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la UIB.
  • Isidor Marí, president de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Joan Veny, membre de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Joan Miralles, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB, membre de la Secció Filològica de l’IEC i president de la Comissió Tècnica d’Assessorament Lingüístic de la UIB.
  • Joan F. López Casasnovas, membre de l’Institut Menorquí d’Estudis i de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Enric Ribes, membre de l’Institut d’Estudis Eivissencs i de la Secció Filològica de l’IEC.
  • Nicolau Dols, professor del Departament de Filologia Catalana i Lingüística General de la UIB i membre de la Secció Filològica de l’IEC. 

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 03/06/2014

Data de publicació: 02/06/2014