Presentació de la nova targeta intel·ligent de la UIB, emesa pel Banc Santander

Dia: dilluns, 8 de juny de 2015
Hora: 10 hores
Lloc: Son Lledó, campus universitari, Palma 

La UIB i Banc Santander, a través de Santander Universidades, han presentat la targeta universitària intel·ligent (TUI) que aquests dies emet de manera instantània el Banc Santander a tot el personal d’administració i serveis i als professors, i també als estudiants de la UIB que escullin com a entitat bancària el Banc Santander. La TUI és una targeta que ofereix avantatges respecte a l’anterior, atès que és d’emissió immediata, quan abans la persona que la demanava havia d’esperar set dies des de l’emissió a la recepció.

Avui matí, a Son Lledó, s’ha dut a terme l’emissió de la targeta universitària intel·ligent del Rector i d’altres membres del Consell de Direcció de la UIB.

De part del Banc Santander, a l’acte hi han assistit el senyor Ignacio Alcaraz, director territorial de les Illes Balears; el senyor Bartomeu Canals, director de Banca Institucional de les Balears; el senyor Amador Fraile, director de Targeta Intel·ligent i Desenvolupament Comercial a Espanya; la senyora Sílvia Ramos, directora de zona d’Oficines Universitàries; i la senyora Patricia Montiel, directora de la sucursal universitària de la UIB.

L’èxit del projecte d’impressió immediata de la nova targeta universitària intel·ligent s’estén a altres universitats que desenvolupen aquesta iniciativa amb la col·laboració del Banc Santander, a través de la divisió global Santander Universidades.

El projecte es va posar a prova l’any 2003, a la Universitat de Múrcia, i el seu èxit ha facilitat que altres onze universitats s’hi adhereixin, entre les quals la UIB.

El Banc, a través de Santander Universidades, emet la targeta universitària intel·ligent (TUI) conjuntament amb més de 300 universitats de 12 països, entre les quals hi ha 57 universitats espanyoles. En aquests moments, més de 7,5 milions d’universitaris utilitzen un carnet desenvolupat pel banc en col·laboració amb cada institució acadèmica. Més informació a: www.santander.com/universidades. 

Data de publicació: 08/06/2015