Presentació de l'Informe sobre la llengua catalana 2014

El Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears de la UIB participa en l’elaboració d’aquest estudi

Roda informativa
Dia: dimecres, 18 de novembre de 2015
Hora: 11 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la presentació als mitjans de comunicació de l’Informe sobre la llengua catalana 2014, editat per la Xarxa CRUSCAT. Hi intervindran el doctor Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT i coordinador de l’informe, i el doctor Joan Melià, coordinador del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears de la UIB.

Presentació
Dia: dimecres, 18 de novembre de 2015
Hora: 19 hores
Lloc: Can Alcover - Espai de Cultura, c/ de Sant Alonso, 24, Palma 

Tindrà lloc la presentació pública de l’Informe sobre la llengua catalana 2014, editat per la Xarxa CRUSCAT. Hi intervindran el doctor Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT i coordinador de l’informe, i el doctor Joan Melià, coordinador del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears de la UIB.

L’Informe analitza quina és la situació del català en els diferents territoris i el context social, jurídic i polític que afecta la llengua.

La Xarxa CRUSCAT és una xarxa científica dependent de l’Institut d’Estudis Catalans que aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i l’evolució del català, entre els quals el Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB) de la Universitat de les Illes Balears.  

Data de l'esdeveniment: 18/11/2015

Data de publicació: 17/11/2015