Presentació de l'Informe sobre la llengua catalana 2013

El Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears de la UIB participa en l’elaboració d’aquest estudi sobre la situació del català i el context social, jurídic i polític que afecta la llengua 

Roda informativa
Dia: dimecres, 17 de desembre de 2014
Hora: 12 hores
Lloc: Sa Riera, c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

Tindrà lloc la presentació als mitjans de comunicació de l’Informe sobre la llengua catalana 2013, editat per la Xarxa CRUSCAT. Hi intervindran el doctor Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT i coordinador de l’informe; el doctor Damià Pons, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans a Palma i professor de la UIB;  i el doctor Joan Melià, coordinador del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears de la UIB.

Presentació
Dia: dimecres, 17 de desembre de 2014
Hora: 19 hores
Lloc: Can Alcover-Espai de Cultura, c/ de Sant Alonso, 24, Palma 

Tindrà lloc la presentació pública de l’Informe sobre la llengua catalana 2013, editat per la Xarxa CRUSCAT. Hi intervindran el doctor Miquel Àngel Pradilla, director de la Xarxa CRUSCAT i coordinador de l’informe; el doctor Damià Pons, delegat de l’Institut d’Estudis Catalans a Palma i professor de la UIB;  i el doctor Joan Melià, coordinador del Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears de la UIB.

L’Informe analitza quina és la situació del català en els diferents territoris i el context social, jurídic i polític que afecta la llengua.

La Xarxa CRUSCAT és una xarxa científica dependent de l’Institut d’Estudis Catalans que aplega diversos centres i grups de recerca que treballen sobre la situació i l’evolució del català, entre els quals el Grup de Recerca Sociolingüística de les Illes Balears (GRESIB) de la Universitat de les Illes Balears. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 17/12/2014

Data de publicació: 15/12/2014