El doctor Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, impartirà la conferència «El finançament de la dependència. Present i futur»
Roda informativa
Dia: dijous, 6 de novembre de 2014
Hora: 11 hores
Lloc: Col·legi de Metges de les Illes Balears, passeig de Mallorca, 42, Palma
La doctora Carme Orte, directora de l’Anuari de l’envelliment, catedràtica de Pedagogia de la UIB i membre del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES), presentarà l’Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2014 als mitjans de comunicació interessats.
També hi intervindran alguns dels autors/investigadors de l’Anuari:
- Javier Ureña. Gerent de la Fundació Balear de Suport a la Dependència
- Sofia Alonso. Gent Gran de l'IMAS
- Josefa Marín. Consell d'Eivissa
- Ferran Lluch. Servei d'Estadística de les Illes Balears
Presentació pública
Dia: dijous, 6 de novembre de 2014
Hora: 19.30 hores
Lloc: Col·legi de Metges de les Illes Balears, passeig de Mallorca, 42, Palma
La senyora Sandra Fernández, consellera de Família i Serveis Socials del Govern de les Illes Balears; la senyora Catalina Cirer, consellera executiva del Departament de Benestar Social del Consell de Mallorca; el senyor Josep Antoni Cifre, president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; la doctora Carme Orte, directora de la Càtedra d’Atenció a la Dependència i Promoció de l’Autonomia Personal de la UIB; i el doctor Antoni Aguiló, vicerector de Campus, Cooperació i Universitat Saludable de la UIB, presentaran l’Anuari de l’envelliment. Illes Balears 2014.
Tot seguit, el doctor Guillem López Casasnovas, catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, impartirà la conferència «El finançament de la dependència. Present i futur».
L'Anuari de l'envelliment. Illes Balears 2014 és el setè anuari de l’envellimentque es publica, emmarcat en els objectius de la Càtedra d'Atenció a la Dependència i Promoció de l'Autonomia Personal de la UIB, del grup GIFES i del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.
L’obra la conformen vint-i-dos treballs realitzats per prop de seixanta autors que analitzen aspectes diversos de la realitat de la gent gran a les Illes Balears, com ara la ruptura del pacte social europeu, els impactes de la crisi econòmica en la tercera edat, l’abús financer, o les dones i la immigració a les Illes Balears durant el franquisme, entre molts altres articles.
Documents relacionats
Data de l'esdeveniment: 06/11/2014
Data de publicació: 04/11/2014