Presentació de "l'Anuari de l'educació de les Illes Balears 2015"

Fruit de la col·laboració entre la Fundació Guillem Cifre de Colonya i la UIB 

Roda informativa
Dia: dimarts, 15 de desembre de 2015
Hora: 17.30 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca, c/ de l’Estudi General, 7, Palma

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’educació de les Illes Balears 2015, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’han dirigit el doctor Lluís Ballester i la doctora Carme Orte, professors del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB i investigadors del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES) de la UIB.

La roda informativa serà a càrrec del doctor Lluís Ballester i alguns dels autors dels articles de l’anuari. 

Presentació pública
Dia: dimarts, 15 de desembre de 2015
Hora: 19.30 hores
Lloc: Cambra de Comerç de Mallorca, c/ de l’Estudi General, 7, Palma

La presentació de l’Anuari serà a càrrec del senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Llorenç Huguet, rector de la Universitat de les Illes Balears; el doctor Martí March, conseller d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears; i el doctor Lluís Ballester, director de l’Anuari de l’educació i professor del Departament de Pedagogia i Didàctiques Específiques de la UIB.

En el decurs de l’acte el doctor Miquel Martínez impartirà la conferència: «La formació de mestres i del professorat com a repte per a la Universitat».

El senyor Miquel Martínez és doctor en Filosofia i Ciències de l’Educació, catedràtic de Teoria de l’Educació i membre del Grup de Recerca d’Educació en Valors i Desenvolupament Moral (GREM) de la Universitat de Barcelona.

La seva activitat docent i investigadora se centra en: educació en valors, formació del professorat, prospectiva de l’educació i aprenentatge ètic i universitat. Té experiència en política universitària.

Ha estat professor convidat en diverses universitats espanyoles i estrangeres. Participa com a consultor i avaluador en diferents projectes, agències, institucions, administracions de caràcter educatiu i universitats a Espanya i a l’estranger.

Ha estat director de l’Institut de Ciències de l’Educació, degà de la Facultat de Pedagogia i vicerector de la Universitat de Barcelona. 

Notícies relacionades

 

Data de l'esdeveniment: 15/12/2015

Data de publicació: 10/12/2015