Presentació de l'Anuari de l'Educació 2014 a Eivissa

Roda informativa
Dia: dijous, 22 de gener de 2015
Hora: 17 hores
Lloc: Oficina de Colonya, Caixa de Pollença, a Eivissa, Plaça Enric Fajarnés, 6, Eivissa

Tindrà lloc la roda informativa de presentació de l’Anuari de l’Educació 2014, fruit de la col·laboració entre la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

L’Anuari l’ha dirigit el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social, i és una iniciativa del Grup d’Investigació i Formació Educativa i Social (GIFES).

La roda informativa serà a càrrec del senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, i el doctor Martí March, director de l’Anuari, a més d’alguns autors dels articles de la publicació.

Presentació pública
Dia: dijous, 22 de gener de 2015
Hora: 19 hores
Lloc: Seu de la UIB a Eivissa i Formentera, antic edifici de la Comandància, c/ del Calvari, 1, Eivissa.

L’acte oficial de presentació tindrà lloc el mateix dijous a les 19 hores, a la Seu de la UIB d’Eivissa i Formentera, a càrrec del senyor Josep A. Cifre, president de Colonya, Caixa de Pollença, i de la Fundació Guillem Cifre de Colonya; el doctor Martí March, catedràtic de Sociologia de l’Educació i de Pedagogia Social de la Universitat de les Illes Balears, i alguns representants institucionals.  

Data de l'esdeveniment: 22/01/2015

Data de publicació: 19/01/2015