Presentació de «La curiositat d'en Joan», un conte que dona eines a les infermeres per tenir cura dels infants, i als infants, perquè perdin la por als metges i hospitals

Els beneficis de la venda dels contes es donaran a Sonrisa Médica 

Convocatòria de mitjans
Dia: dijous 31 de març de 2022
Hora: 10 hores
Lloc: aula de graus de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

Les doctores Esperança Ponsell Vicens i Patricia García Pazo, professores del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB, explicaran als mitjans de comunicació interessats el conte que han publicat per treballar el dolor en els infants i donar eines a les infermeres. El títol és La curiositat d’en Joan. Conèixer els trucs de les infermeres. Les il·lustracions són de Judit Morales i està editat per EdicionsUIB.
 
El conte es presentarà el mateix dia 31 de març, a les 17.30 hores, al Centre Flassaders, Palma.
 
Acte públic de presentació 
Dia: dijous 31 de març de 2022
Hora: 17.30 hores
Lloc: Centre Flassaders, carrer de la Ferreria, 10, Palma

La presentació serà a càrrec del doctor Víctor Homar Santaner, vicerector de Política Científica i Investigació de la UIB; la senyora María José Sastre Perea, presidenta del Col·legi Oficial d’Infermeria de les Illes Balears; la senyora Marta Barrio Bestard, gerent de Sonrisa Médica, i les autores, Esperança Ponsell Vicens i Patricia García Pazo, professores del Departament d’Infermeria i Fisioteràpia de la UIB. 

Data de l'esdeveniment: 31/03/2022

Data de publicació: 30/03/2022