Presentació de La Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca 2013

Les activitats formatives per a gent gran organitzades per la UIB arribaran a setze municipis de Mallorca 

Dia: dijous, 9 de maig de 2013
Hora: 12 hores
Lloc: sala de juntes de Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma 

Tindrà lloc la presentació del programa La Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles de Mallorca de l’any 2013. Hi intervindran el senyor Antonio Sánchez, cap del Departament de Relacions Externes d’El Corte Inglés; el senyor Hilari Llabrés, director de Banca Institucional de “la Caixa”; la doctora Carme Orte, directora de la Universitat Oberta per a Majors; i la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Universitària de la UIB.

L'edició 2013 de La UOM als Pobles de Mallorca arribarà a setze municipis: Alcúdia, Andratx, Binissalem, Capdepera, Felanitx, Muro, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç des Cardassar, Santa Maria del Camí, ses Salines, Sineu, Sóller i Son Servera.

A l'acte d'inauguració hi estan convidats els batlles dels pobles participants, els regidors d'Educació, de Cultura i de Serveis Socials dels diferents municipis, com també els responsables dels centres universitaris municipals i de les federacions i associacions de persones grans dels pobles.

La UOM està dirigida a persones adultes més grans de 55 anys o persones prejubilades que estiguin interessades a realitzar alguns dels programes o de les activitats que es duen a terme. Amb el programa La UOM als Pobles de Mallorca, la UIB pretén apropar-se als ciutadans dels pobles de Mallorca i fer universitat a través de la formació, de la cultura i de la disseminació del coneixement. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 09/05/2013

Data de publicació: 08/05/2013