Presentació de La UOM als Pobles de Mallorca

Vint-i-sis municipis de Mallorca acullen aquest programa educatiu de la UIB destinat a millorar els coneixements i la qualitat de vida de la gent gran

Dia: dimecres, 26 d'abril de 2017
Hora: 11.30 hores
Lloc: Sala de Graus, edifici Antoni M. Alcover i Sureda, campus universitari, Palma

Tindrà lloc la presentació del programa La Universitat Oberta per a Majors als Pobles de Mallorca de l'any acadèmic 2016-17. Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; el vicepresident segon i conseller executiu de Participació Ciutadana i Presidència del Consell de Mallorca, senyor Jesús Jurado; la vicerectora de Projecció Cultural i Universitat Oberta, doctora Joana M. Seguí; el responsable de Relacions Externes d'El Corte Inglés, senyor Antonio Sánchez; i la gestora de Banca Institucional de CaixaBank, senyora Antònia Ponsetí. També hi assistiran els batlles, regidors i representants d'associacions de gent gran dels municipis de Mallorca que participen en aquest programa.

La UOM als Pobles de Mallorca és un programa de cinc conferències, de temes diversos, que es durà a terme en vint-i-sis municipis de Mallorca: Alcúdia, Algaida, Artà, Calvià, Campos, Capdepera, Esporles, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Muro, Petra, Pollença, Porreres, Puigpunyent, Sant Joan, Sant Llorenç, Santa Maria, Sencelles, ses Salines, Sineu, Sóller, Son Servera i Valldemossa.

La Universitat Oberta per a Majors és un projecte educatiu dinàmic i viu de la Universitat de les Illes Balears per a persones de més de cinquanta anys, emmarcat en el paradigma de l’aprenentatge al llarg de la vida. Un projecte que no només millora els coneixements de la gent gran, sinó també la seva qualitat de vida.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 26/04/2017

Data de publicació: 25/04/2017