Premis de la VII Setmana del Postgrau

El Centre d'Estudis de Postgrau (CEP) i l’Escola de Doctorat (EDUIB) lliuraren, el divendres 6 de maig, els premis del Concurs de Pòsters i del Concurs de Tast i els Premis extraordinaris de màster de la setena edició de la Setmana del Postgrau.

En total, es lliuraren deu premis de 150 euros del Concurs de Pòsters i els sis premis per un total de 1.500 euros del Concurs de Tast: tres premis de màster (Joan Villalonga, Maria del Mar Bibiloni i Joana Maria Huertas) i tres més de doctorat (Maria del Mar Pérez, Josep Fortesa i Maria Isabel Vila Córdoba), finançats pel Banc Santander. A més, s’atorgaren els Premis extraordinaris de màster (vegeu el document adjunt).

Assistiren a l’acte, per part de la Universitat, el doctor Maurici Mus, vicerector de Gestió i Política de Postgrau i Formació Permanent; la doctora Neus Piña, directora del Centre de Postgrau; la doctora Ana María Rodríguez, directora de l’Escola de Doctorat; la secretària del CEP, María Jesús Álvarez; i el secretari de l'EDUIB, Ramon Mas. També hi participà el director d’Institucions del Banc Santander, senyor Alfredo Mazcuñán

Durant l’acte es presentà la tesi «La geografía de las Baleares en relación a la literatura de Jules Verne», del senyor Nicolás José Moragues González, doctorat en Història, Història de l’Art, i el treball de fi de màster «Percepción e interpretación del paisaje de Mallorca por Santiago Rusiñol. Intento de clasificación», per part del senyor Enrique Martín Carretero, alumne del Màster Universitari en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 06/05/2022

Data de publicació: Mon May 09 09:45:00 CEST 2022