Premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat

El Banc Santander i la UIB reconeixen els 30 millors alumnes de màster i els 20 millors alumnes de doctorat de la UIB 

Dia: dilluns, 18 d’abril de 2016
Hora: 12 hores
Lloc: sala d’actes, Son Lledó, campus universitari, Palma 

Ha tingut lloc la inauguració de la Setmana del Postgrau i el lliurament dels premis Santander-UIB als millors estudiants de màster i doctorat de la UIB, guardons que compten amb el patrocini del Banc Santander, a través de Santander Universidades. Hi han intervingut la directora territorial del Banc Santander, senyora María José Macià; la presidenta del Consell Social de la UIB, senyora Francesca Mas; el vicerector d’Investigació i Postgrau, doctor Jaume Carot; i el Rector, doctor Llorenç Huguet.

A més, el senyor Xisco Jiménez, investigador del grup de recerca en Relativitat i Gravitació, ha impartit una xerrada sobre les ones gravitacionals i la participació de la UIB en el projecte internacional LIGO.

Els premis Santander-UIB reconeixen els 30 alumnes amb millor expedient acadèmic que s’hagin matriculat a una titulació oficial de màster universitari de la UIB el curs 2015-16 i els 20 alumnes amb millor expedient acadèmic que estiguin matriculats a un programa oficial de doctorat de la UIB durant aquest mateix curs. Els guanyadors rebran 1.000 euros de premi.

El Banc Santander col·labora des de l’any 2000 amb la UIB en el desenvolupament de diverses iniciatives a través de Santander Universidades. Des de fa 19 anys el banc manté acords de col·laboració amb 1.200 universitats i institucions acadèmiques de tot el món.

Notícia relacionada

Documents relacionats

Data de publicació: 18/04/2016