Premi per a la tesi doctoral de la professora Valentina Milano

L'Associació Espanyola de Professors de Dret Internacional i Relacions Internacionals li ha atorgat el III Premi AEPDIRI Adolfo Miaja de la Muela a la millor tesi doctoral en Dret Internacional Públic 

La doctora Valentina Milano, professora contractada doctora interina del Departament de Dret Públic de la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonada amb el III Premi AEPDIRI Adolfo Miaja de la Muela a la millor tesi doctoral en Dret Internacional Públic, que atorga l'Associació Espanyola de Professors de Dret Internacional i Relacions Internacionals. El guardó li ha estat lliurat el divendres 20 de setembre a Granada, en el marc de l'assemblea general d'aquesta associació.

Valentina Milano va defensar, a la Universitat de les Illes Balears, la tesi doctoral The human rights-based approach to human trafficking in international law: an analysis from a victim protection perspective. La investigadora hi aborda l'anàlisi del tràfic d'éssers humans a partir d'un enfocament teòric basat en els drets humans. 

Valentina Milano

La doctora Milano és llicenciada en Dret per la Universitat de Pavia (Itàlia), màster en Dret Públic Internacional i Europeu per la Universitat de París XI (França) i doctorada per la Universitat de les Illes Balears.

La seva activitat professional s'ha desenvolupat principalment com a jurista especialitzada en dret internacional i drets humans a les Nacions Unides: a la UNESCO (2000-01), a l'Organització Mundial de la Salut (2002-04) i a l'Alt Comissionat per als Drets Humans (2004-10). Des de l'any 2013 és professora a la UIB.

Notícies relacionades

Data de publicació: 23/09/2019