Premi per a Cecilio García, un alumne de doctorat de Física de la UIB

Ha estat guardonat amb el premi al millor pòster del LIGO-Virgo Meeting en l'àmbit de la teoria i l'anàlisi de dades 

Cecilio García, alumne del programa de doctorat de Física del grup de recerca en Física Gravitacional, ha estat guardonat amb el premi al millor pòster del LIGO-Virgo Meeting, una reunió científica dedicada a l'estudi de les ones gravitacionals que ha tingut lloc a Varsòvia (Polònia) del 2 al 5 de setembre de 2019.

Cecilio García ha estat guardonat pel Comitè Assessor Acadèmic de LIGO en la categoria de teoria i anàlisi de dades amb el pòster «IMRPhenomXHM: Waveform model calibrated to multimode Hybrids with accelerated evaluation», presentat conjuntament els investigadors Marta Colleoni, Gerain Pratten, Héctor Estellés, Sascha Husa, Antoni Ramos, Rafel Jaume, Maite Mateu, del grup de recerca en Física Gravitacional de la UIB. Els jurat, integrat pels investigadors Raymond Frey i Peter Couvares, ha avaluat la qualitat i la importància de la recerca, així com la claredat i l'atractiu del pòster.

A l'actualitat, Cecilio García és alumne de doctorat a la UIB, sota la direcció dels doctors Sascha Husa i Alicia Sintes. És beneficiari d'un ajut FPU del Ministeri de Ciència, Innovació i Universitats. 

Data de publicació: 10/09/2019