Premi al millor laude de MootMadrid per a un alumne de la UIB

L’alumne del grau de Dret de la UIB Mateo de Villalonga Zaforteza ha estat guardonat amb el premi al millor laude corresponent a la VII Competició Internacional d’Arbitratge i Dret Mercantil de MootMadrid, que organitzen la Universitat Carlos III i la Comissió de Nacions Unides per al Dret Mercantil Internacional.

El MootMadrid és una prestigiosa competició internacional sobre arbitratge en la qual participen nombroses facultats de Dret espanyoles, europees i americanes. L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure la difusió i l'estudi del Dret del comerç internacional. El concurs consisteix en la resolució d'un cas proposat amb els elements que calen per anar a un arbitratge. En una primera fase, cada equip ha de redactar la demanda i també la contestació a la demanda. A la fase oral, cada equip s'enfronta al d'una altra universitat en un judici simulat que compleix les característiques pròpies d'un arbitratge internacional real. Per eliminacions, guanya l’equip millor. A la competició hi poden participar estudiants de facultats de Dret de tot el món i alumnes d'instituts i escoles de postgrau.

L’equip de la Facultat de Dret de la UIB que ha participat al MootMadrid 2015 estava integrat pels alumnes del Màster Universitari en Advocacia Marc Carayol i David Gómez, i pels de quart curs del grau de Dret Noelia Alonso, Teresa López, Juana Muñoz i Mateo Vilallonga. L’equip l’ha dirigit el doctor Anselmo Martínez, professor de Dret Mercantil de la UIB.

Notícies relacionades

Data de publicació: 21/10/2015