Premi a la trajectòria del doctor Albert Sesé

La Societat Catalanobalear de Psicologia reconeix la trajectòria professional del doctor Albert Sesé amb el X Premi Ramon Bayés i Sopena de Psicologia 

El doctor Albert Sesé, degà de la Facultat de Psicologia de la UIB i professor titular de l’àrea de Metodologia de les Ciències del Comportament del Departament de Psicologia, ha estat guardonat amb el X Premi Ramon Bayés i Sopena de Psicologia a la trajectòria professional per la Societat Catalanobalear de Psicologia de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya i Balears.

El guardó li ha estat lliurat en el marc del IX Congrés de la Societat Catalanobalear de Psicologia, celebrat a Maó els dies 6 i 7 de juny.

El doctor Albert Sesé i Abad (Torrent, 1970) es va llicenciar en Psicologia a la Universitat de València l'any 1994 i s'hi doctorà l'any 2001. La seva docència universitària s'inicià l'any 1997, i l'any 2008 obtingué la plaça de professor titular d’universitat amb el perfil de Psicometria al Departament de Psicologia a la UIB. A més, ha estat vicedegà de la Facultat de Psicologia entre 2004 i 2006, i de llavors ençà és el degà de la Facultat de Psicologia. Com a distincions acadèmiques cal destacar la consecució del primer premi extraordinari de llicenciatura (1994), el premi nacional per acabament d’estudis universitaris (1995), el premi extraordinari de doctorat de la Universitat de València (2004), i l’Early Career Award de la Stress and Anxiety Research Society (STAR) (2008). Pel que fa a la seva activitat investigadora, el doctor Albert Sesé s’ha centrat fonamentalment en l’aplicació de models estadístics avançats a la recerca en diversos àmbits de les ciències del comportament i la salut. 

Data de publicació: 09/06/2014