«Posidònia», una exposició de Mónica Ridruejo per commemorar els quaranta anys de la UIB

La mostra es podrà visitar fins al diumenge 1 de juliol al Centre de Cultura Sa Nostra i es fa en paral·lel al Simposi sobre l'Estat Actual i les Perspectives de Futur de les Praderies de Posidonia oceanica

Inauguració
Dia: dijous, 12 d’abril de 2018
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra, c/ de la Concepció, 12, Palma

Tindrà lloc la inauguració de l’exposició Posidònia, de l’artista Mónica Ridruejo. Hi intervindran el Rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet; la vicerectora de Projecció Cultural, Universitat Oberta i Seus Universitàries, doctora Joana M. Seguí; i l'artista Mónica Ridruejo.

Posidònia és una de les primeres activitats del programa de celebració dels cinc segles i quaranta anys d’existència (1978-2018) de la Universitat de les Illes Balears. Mónica Ridruejo presenta un conjunt d’obres molt personals, on utilitza tècniques diverses i un llenguatge formal propi, a través de les quals expressa la seva preocupació per la continuïtat d’aquesta espècie marina.

Simposi

Aquesta exposició, que es podrà visitar fins al diumenge 1 de juliol, s’ha organitzat de manera paral·lela al Simposi sobre l'Estat Actual i les Perspectives de Futur de les Praderies de Posidonia oceanica, que tindrà lloc els dies 16 i 17 d’abril de 2018.

Notícies relacionades

Data de l'esdeveniment: 12/04/2018

Data de publicació: 26/03/2018