«Passió doble. Una aproximació a les escriptures de Miquel Àngel Riera i Damià Huguet»

La UIB acull la jornada dedicada a l’obra d’aquests dos autors cabdals de la literatura catalana de la segona meitat del segle XX 

La Universitat de les Illes Balears acull, el dijous 28 d’octubre, la jornada «Passió doble. Una aproximació a les escriptures de Miquel Àngel Riera i Damià Huguet», en el marc dels actes de commemoració del 25è aniversari de la mort d’aquests dos autors cabdals de la literatura catalana de la segona meitat del segle XX.

Dos mons diferents units per la decisió de manifestar-se en temps hostils. Dues maneres molt distants d’entendre la poesia i la militància en la literatura. En les jornades, es posaran en diàleg les fórmules amb què els dos escriptors vehiculen el seu compromís. Les passions de Damià Huguet i Miquel Àngel Riera a l’abast d’alumnes, professors i aficionats a la literatura.

Aquesta activitat és una iniciativa de la Fundació Mallorca Literària en col·laboració amb el Servei d’Activitats Culturals (SAC), el Departament de Filologia Catalana i Lingüística General i del grup de recerca en Literatura Contemporània: Estudis teòrics i comparatius (LICETC), de la UIB. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 28/10/2021

Data de publicació: 26/10/2021