Palma acull un congrés de l'Associació Espanyola d'Urologia sobre litiasi

El Laboratori d'Investigació en Litiasi Renal de la UIB col·labora en l'organització de la XXIX Reunió Nacional dels Grups de Litiasi, Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica, que es farà els dies 24 i 25 de gener 

Inauguració
Dia: dijous, 24 de gener de 2019
Hora: 8.15 hores
Lloc: Hotel Meliá Palma Marina, passeig de Gabriel Roca, 29, Palmaotel Hotel 

Tindrà lloc la inauguració de la XXIX Reunió Nacional dels Grups de Litiasi, Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica de l'Associació Espanyola d'Urologia. Hi intervindran el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet; la consellera de Salut del Govern de les Illes Balears, senyora Patrícia Gómez; el coordinador nacional del Grup de Litiasi de l'AEU, doctor Carlos Torrecilla; el coordinador nacional del Grup d'Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica de l'AEU, doctor Antonio Rosales, i el president del comitè organitzador, doctor Joan Maria Benejam.

La XXIX Reunió Nacional dels Grups de Litiasi, Endourologia, Laparoscòpia i Robòtica de l'Associació Espanyola d'Urologia es farà a Palma els dies 24 i 25 de gener. S'hi tractaran diferents aspectes relacionats amb la litiasi com ara les complicacions en cirurgia endourològica, laparoscòpica i robòtica. 

El congrés l'organitza el Servei d'Urologia de l'Hospital de Manacor amb la col·laboració del Laboratori d'Investigació en Litiasi Renal de la UIB (IUNICS-IDISBA). Es fa coincidint amb els trenta anys d'existència del grup que lidera el doctor Fèlix Grases, president d'honor del congrés, i s'hi repassaran les nombroses aportacions que l'equip ha fet a la urologia espanyola. 

Data de l'esdeveniment: 24/01/2019

Data de publicació: 22/01/2019