Oportunitats professionals per a empreses i universitaris: trobades del DOIP a Menorca i Eivissa

El nou Servei d'Orientació Professional es presentarà el 3 d'octubre a Menorca i el 10 d'octubre a Eivissa 

El Departament d’Orientació i Inserció Professional (DOIP) de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears (FUEIB) impulsa trobades amb universitaris, entitats i empreses de Menorca i d'Eivissa per donar a conèixer el nou Servei d’Orientació Professional que oferirà com a centre col·laborador del Servei d’Ocupació de les Illes Balears (SOIB).

En aquestes jornades també s’explicarà el funcionament i el procés de les pràctiques extracurriculars i les funcions que fa el DOIP com a agència de col·locació, a més d’explicar els avantatges que es tenen a l’hora de col·laborar amb un servei com és el DOIP. Els assistents també podran participar en una sessió de treball en xarxa amb empresaris i universitaris. Aquest punt de trobada servirà perquè les empreses i entitats tinguin puguin descobrir el talent UIB i perquè els estudiants i titulats puguin accedir a noves oportunitats. 

L’esdeveniment de Menorca tindrà lloc a la Seu universitària d’Alaior el dimecres 3 d’octubre, a partir de les 10 hores. És imprescindible confirmar l’assistència per correu electrònic a l'adreça <angela.janer@fueib.org>. 

A Eivissa, la jornada es durà a terme a la Seu universitària, ubicada a l’antic edifici de Comandància, el dimecres 10 d’octubre, a partir de les 10 hores. Cal confirmar l'assistència per correu electrònic a l'adreça <francisco.tur@fueib.org>.

En ambdues trobades hi participaran tècnics del Servei d'Orientació Professional i la directora del DOIP, senyora Maria del Mar Socias, que resoldran els dubtes i atendran els suggeriments que els assistents tinguin per millorar la implantació i els serveis oferts per la FUEIB amb la col·laboració del SOIB.

La jornada és possible gràcies al suport de la Direcció General de Política Universitària i Ensenyament Superior de la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Programa

  • De 10 a 11.30 h: presentació del DOIP a les empreses/entitats: «Accediu al talent de la UIB: programa de pràctiques en empreses i intermediació laboral».
  • D’11.30 a 12.15 h: sessió de treball en xarxa entre empreses i estudiants i titulats universitaris.
  • De 12.15 a 13.30 h: presentació del DOIP als estudiants i titulats universitaris: «Prepara el teu futur professional! El DOIP et ve a ajudar!» No esperis a tenir la titulació, durant el grau es poden fer moltes accions que enriquiran el teu perfil laboral. Si ja tens un títol, el DOIP també et pot ser útil per cercar feina. 

Data de l'esdeveniment: 03/10/2018

Data de publicació: 26/09/2018