OpenKM Gestión Documental i la UIB signen un acord marc de col·laboració per desenvolupar programari sobre gestió documental intel·ligent

Dia: dilluns, 22 d’abril de 2013
Hora: 12 hores
Lloc: Son Lledó, 
campus universitari, Palma
  

El conseller delegat de l’empresa OpenKM Gestión Documental, senyor Gaspar Palmer, i el vicerector de Professorat i Postgrau i Rector per substitució reglamentària, doctor Jaume Carot, han signat un acord marc de col·laboració que ha de fer possible la posada en marxa de projectes amb l’objectiu de desenvolupar programari en l’àmbit de la gestió documental intel·ligent, fent especial èmfasi en la seguretat digital i la signatura electrònica.

La col·laboració entre la UIB i OpenKM Gestión Documental se centrarà en la realització conjunta d’activitats acadèmiques de formació, la realització de treballs de recerca i la publicació i difusió dels resultats que s’assoleixin.

En el marc d’aquest acord, el grup de recerca en Seguretat i Comerç Electrònic s’encarregarà de donar suport a OpenKM Gestión Documental en el desenvolupament dels paràmetres de seguretat computacional per als seus productes.

També s’està treballant perquè la UIB pugui oferir pròximament un títol propi de postgrau sobre gestió documental, en el qual col·laborarà l’empresa OpenKM. 

Data de publicació: 22/04/2013