Olimpíades escolars

Alumnes de centres de totes les illes posen a prova els seus coneixements a les olimpíades escolars 

Són estudiants de batxillerat de centres de totes les Illes Balears, públics i privats. Els professors són qui motiva l’alumnat perquè hi participi. Els temes de les proves estan relacionats amb les assignatures per les quals competeixen. Els estudiants que aconsegueixen més bons resultats participen després a les olimpíades nacionals i, si escau, internacionals, a més de rebre premis i reconeixements (el primer premi sempre és matrícula gratuïta del primer curs a la UIB i un mes d’estada gratuïta a la Residència del campus. El segon i el tercer premiats tenen matrícula gratuïta). Les olimpíades escolars les organitzen la UIB i la Conselleria d’Educació, Cultura i Universitats del Govern de les Illes Balears, amb la col·laboració d’altres entitats segons cada olimpíada.

Les olimpíades escolars es varen concebre amb la idea de motivar els estudiants de secundària i batxillerat a continuar els estudis i la formació.

Avui és el torn de l’Olimpíada de Biologia, en la qual s’han matriculat 111 estudiants de segon de batxillerat de 32 centres de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera. En aquest cas la prova consisteix en una part teòrica i una prova pràctica.

Data de publicació: 05/02/2015