Obertura del VII Foro NEOTEC de Capital Riesgo

Dia: dijous, 6 de novembre de 2008
Hora: de 10 a 10.30 h
Lloc: Hotel Melià Palas Atenea, Palma

El conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Carles Manera; el director general del Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial (CDTI) del Ministeri de Ciència i Innovació, Maurici Lucena Betriu; la rectora de la UIB i presidenta de la Fundació Universitat i Empresa de les Illes Balears (FUEIB), Montserrat Casas; i la batllessa de Palma, Aina Calvo, presidiran l'acte d'obertura oficial de la setena edició del Foro NEOTEC de Capital Riesgo que se celebrarà a l'Hotel Melià Palas Atenea de Palma.

El Foro NEOTEC de Capital de Riesgo està organitzat conjuntament pel Ministeri de Ciència i Innovació, a través del CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial), la FUEIB (Fundació Universitat i Empresa de les Illes Balears), la Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació i la REDOTRI (Red de Oficinas de Transferencia de Resultados de Investigación de las Universidades y OPIs), i es durà a terme a l'Hotel Palas Atenea de Palma.

Aquest fòrum reuneix inversors, emprenedors tecnològics i les empreses més innovadores de l'àmbit universitari i d'altres segments.

NOTA
A causa de l'exposició de programes d'innovació amb els drets protegits per part dels participants inscrits, només es permetrà l'accés a la sala dels mitjans de comunicació prèviament acreditats, i únicament entre les 10.00 i les 10.30 h. (el temps que durarà l'acte d'obertura).

Documents relacionats

Data de publicació: 06/11/2008