Obert el procés de sol·licitud de plaça de la Residència de la UIB per al curs 2017-18

En l’assignació de places es prioritzarà els alumnes de Menorca, Eivissa i Formentera 

La Residència d’Estudiants de la UIB té obert el procés de sol·licitud de places per al curs acadèmic 2017-18, una vegada s’han publicat les notes de les proves d’accés a la Universitat.

Amb la finalitat d’ajustar-se a les necessitats dels futurs residents i les seves famílies, s’ofereixen diferents modalitats d’allotjament, i es permet la possibilitat de tenir habitació de dilluns a divendres i els caps de setmana d’exàmens —per als estudiants de Mallorca— o de dilluns a diumenge. Així mateix es pot elegir el règim alimentari, de manera que s’ofereix l’allotjament amb desdejuni, mitja pensió —a elegir dinar o sopar— o pensió completa.

Les habitacions de la Residència de la UIB són individuals, consten de bany complet, escriptori per a l’estudi i Wi-Fi. Tots els règims d’allotjament inclouen un berenar complet, servei de neteja de l’habitació un dia a la setmana, accés a les instal·lacions esportives de CampusEsport, telèfon per fer telefonades internes i els serveis d’aigua, electricitat i seguretat les 24 hores.

Les dues tarifes bàsiques es poden modificar afegint els complements de mitja pensió, pensió completa i altres serveis accessoris com llençols i tovalloles o la neteja diària total. Els preus per al curs complet 2017-18 i el formulari d’assignació de places es poden veure a la web www.residenciauib.es.

Cal destacar que les instal·lacions de la Residència, ubicades a l’edifici Baltasar Rosselló-Pòrcel del campus universitari, disposen de tres sales d’estudi, amplis espais comuns per a l’esbarjo dels residents, màquines expenedores, bugaderia d’autoservei i accés a un ordinador públic.

A més, al campus de la UIB també hi ha farmàcia, servei mèdic, entitats bancàries, papereria, biblioteques i una parada de metro i dues d’autobús a pocs metres de l’edifici, que permeten una bona connectivitat amb el centre de la ciutat, el port i l’aeroport.

Seràs UIB? A la Residència podràs viure la millor experiència universitària... Et donam la benvinguda a ca teva! 

Notícia relacionada

Data de publicació: 16/06/2017