Noves tecnologies en alimentació per prevenir l'obesitat

L’empresa de base tecnològica Alimentòmica organitza el seminari Nous Desenvolupaments en Alimentació, Activitat Física i Salut a Vitòria 

Dies: de l’1 al 3 de juliol de 2015
Lloc: Facultat de Farmàcia de la Universitat del País Basc, Vitòria 

L’empresa de base tecnològica Alimentòmica, impulsada des de la Universitat de les Illes Balears, organitza el VII Seminari Nous Desenvolupaments en Alimentació, Activitat Física i Salut, que es farà a Vitòria els dies 1, 2 i 3 de juliol de 2015.

Hi participaran experts de reconegut prestigi internacional, que abordaran temes com l’activitat física i l’alimentació personalitzada, els problemes metabòlics del sedentarisme i el seu control, i els biomarcadors personalitzats per a la salut.

El simposi el dirigeix el doctor Andreu Palou, director del Laboratori de Biologia Molecular, Nutrició i Biotecnologia de la UIB i investigador del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa sobre Obesitat i Nutrició (CIBERobn).  

Documents relacionats

Data de publicació: 01/07/2015