Nou idees de negoci de la UIB participen al programa Yuzz

El Club d’Emprenedors de la UIB i Palma Activa s’integren en aquesta iniciativa que ofereix formació i assessorament per fer realitat projectes empresarials de base tecnològica

Nou idees de negoci presentades pels alumnes de la Universitat de les Illes Balears han estat seleccionades per participar al programa Yuzz, a través del Club d’Emprenedors de la UIB.

Aquesta iniciativa del Banc de Santander farà possible que durant cinc mesos els impulsors d’aquests projectes puguin accedir al suport, la formació i l’assessorament que els permeti elaborar plans de negoci basats en idees de base tecnològica. Els projectes han estat seleccionats pel perfil emprenedor, la trajectòria, la capacitat per comunicar la idea proposada, el component innovador del projecte, la creativitat i el potencial de creixement de la idea, entre altres aspectes. Tots els inscrits a Yuzz opten a premis per un valor que arriba a 60.000 euros, viatges a Silicon Valley (Califòrnia, EUA) i beques completes per participar al Fòrum IMPULSA.

És la primera vegada que el Club d’Emprenedors de la UIB participa, juntament amb l’entitat Palma Activa, en la iniciativa Yuzz. La primera sessió formativa es va fer el dijous 5 de març i hi varen intervenir la presidenta de Palma Activa, senyora Esperança Crespí; el delegat regional de SECOT, senyor Ignacio Miranda; i el vicerector d’Innovació i Transferència, doctor Jordi Llabrés.

Club d’Emprenedors de la UIB

El Club d’Emprenedors de la UIB és una iniciativa de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears creada amb l’objectiu que esdevingui un lligam entre la Universitat i l’empresa per incrementar la transferència del capital humà, el coneixement i la tecnologia de la UIB a la societat. El Club neix per aprofitar, organitzar i coordinar els recursos que les diferents institucions ofereixen a l’emprenedor i per facilitar-hi l'accés. 

Data de publicació: 06/03/2015