Nou alumnes de la UIB reben ajudes d'allotjament d'Educació

El conseller d’Educació i Universitat, Martí March, acompanyat del Rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet, han lliurat les ajudes d’allotjament als estudiants de la UIB. Són nou beques que es reparteixen de la manera següent: una per a la incorporació de dones a l’alumnat dels estudis que s’imparteixen a l’Escola Politècnica Superior; dues per a alumnes de Menorca; dues per a alumnes d’Eivissa; dues per a alumnes de Formentera, i dues per a alumnes de Mallorca residents a alguns dels municipis següents: Pollença, Alcúdia, Muro, Santa Margalida, Artà, Capdepera, Son Servera, Sant Llorenç des Cardassar, Manacor, Felanitx, Santanyí i Ses Salines

Amb aquest programa d’ajudes, la Conselleria d’Educació i Universitat pretén facilitar i fomentar la integració dels nous estudiants de la UIB a la vida acadèmica del campus universitari, així com facilitar l’accés de persones amb dificultats econòmiques als estudis universitaris i contribuir a superar les barreres de mobilitat causades per la insularitat i la distància entre el domicili dels estudiants i el campus universitari.

Aquestes beques també han previst una ajuda específica per a la incorporació de dones als estudis que s’imparteixen a l’Escola Politècnica Superior. Aquesta iniciativa pretén fomentar la incorporació de dones a àrees en què tradicionalment han tingut una presència deficitària.

En total, cada ajuda té una dotació màxima de 514 euros mensuals durant el curs 2018-19 (d’octubre a juny, ambdós inclosos) per finançar el servei d’allotjament i berenar a la Residència d’Estudiants de la UIB. A aquesta convocatòria s’han destinat 43.256 euros. 

Data de l'esdeveniment: 20/02/2019

Data de publicació: 21/02/2019