Neix el "Diari de la UIB"

Un nou mitjà de comunicació entre la Universitat, la seva comunitat i la societat 

El Diari de la UIB és una nova eina pública  de comunicació que permet unificar la presentació de les informacions més rellevants que genera la comunitat universitària en una sola pàgina.

Des de les seves seccions diverses recull continguts informatius que ja existien en diferents parts del web de la UIB i incorpora elements nous com reportatges d’innovació docent i seccions sobre investigació, transferència, universitats, salut  o esports, tots ells relacionats amb la UIB.

Es tracta d’un diari viu, que anirà creixent i modificant-se en funció de les necessitats que es presenten.

El Diari de la UIB neix just un any després d’haver-se estrenat l’actual web de la Universitat i la setmana que la UIB compleix 37 anys, i suposa una millora en la capacitat informativa de la institució.

La iniciativa i la idea són de la Direcció de l’Estratègia de Comunicació i Promoció Institucional de la UIB, i la programació i el desenvolupament, de l’Oficina Web. El cost és zero, ja que l’assumeixen les diverses àrees de la UIB dependents del delegat del Rector. La constant actualització del Diari de la UIB es realitza gràcies a la feina d’àrees diverses i serveis de la Universitat involucrats en el projecte.

El Diari de la UIB serà la principal eina digital per connectar la Universitat amb el públic intern i també amb la societat. D’aquesta manera els enviaments generalistes de butlletins informatius sobre destacats de l’agenda de la UIB que fins ara es feien unes quantes vegades a la setmana deixaran d’existir i seran substituïts per la nova secció “Serà notícia”.

Les altres eines digitals que té la UIB són: les xarxes socialsel sistema de TV intern; i el butlletí d’actualitat dels dijous.

Data de publicació: 16/03/2015