Mostra de documentals sobre la recerca científica a l'Antàrtida i a l'Àrtic

La projecció clourà el VIII Seminari d'Estudis Polars, que té lloc a la UIB del 7 al 9 de setembre de 2011

Dia: divendres, 9 de setembre de 2011
Hora: 19 hores
Lloc: sala d'actes, Sa Riera,
c/ de Miquel dels Sants Oliver, 2, Palma

La Universitat de les Illes Balears acull una mostra de documentals realitzats o dirigits per investigadors espanyols a l'Antàrtida i a l'Àrtic, alguns dels quals adscrits a l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB). La projecció serà l'acte de cloenda del VIII Seminari d'Estudis Polars, que té lloc a la UIB del 7 al 9 de setembre de 2011 i que ha servit per donar a conèixer i avaluar els resultats de la participació espanyola en el programa internacional de recerca de l'Any Polar Internacional (2007-2008).

La mostra de documentals és una activitat gratuïta i oberta al públic en general. Hi seran presents alguns dels investigadors que han participat en els documentals, que contestaran les preguntes dels assistents.

El simposi és promogut per l'IMEDEA (CSIC-UIB) i pel Comitè Nacional del SCAR (Scientific Comittee on Antarctic Research), amb la col·laboració del Subprograma d'Investigació Polar del Ministeri de Ciència i Innovació i de la Direcció General de Recerca, Desenvolupament Tecnològic i Innovació del Govern de les Illes Balears.

Data de l'esdeveniment: 09/09/2011

Data de publicació: 08/09/2011