Mig miler d'alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior visitaran la Seu de la UIB a Menorca en unes jornades de portes obertes

Al voltant de 550 alumnes pitiüsos inauguraren la setmana passada el programa Vine a la Universitat: estudiants a la Seu d’Eivissa i Formentera

Dies: 31 de gener, 1 i 4 de febrer de 2011
Hora: a partir de les 8.30 hores
Lloc: Seu universitària de Menorca,
c/ de Santa Rita, 11, Alaior

Aproximadament mig miler d’alumnes de batxillerat i cicles formatius de grau superior visitaran la Seu de la UIB a Menorca en el marc de les jornades de portes obertes Vine a la Universitat: estudiants, que cada any organitza la Universitat de les Illes Balears a través del Servei d’Informació de la UIB i la Seu universitària de Menorca. L’objectiu d’aquestes jornades és convidar els alumnes a visitar la Seu i a conèixer els estudis que s’hi ofereixen.

L’activitat s’adreça principalment a estudiants que enguany finalitzen segon curs de batxillerat o un cicle formatiu de grau superior, tot i que la participació és oberta a qualsevol persona que tingui interès a iniciar estudis superiors.

La Seu universitària de Menorca es podrà visitar els dies 31 de gener, 1 i 4 de febrer en tres torns cada dia: a les 8.30 hores, les 10.30 hores i les 12.30 hores. S’hi espera la participació de 500 alumnes aproximadament.

Programa:

  • Benvinguda i lliurament de material.
  • Sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la Universitat i presentació dels estudis i serveis de la Seu universitària de Menorca.
  • Presentació del sistema d'educació semipresencial mitjançant la videoconferència i l'eina de teleeducació Moodle.

Aquestes jornades s’emmarquen en el pla de difusió de la informació prèvia a la matrícula, que es preveu amb la implantació de l’espai europeu d’educació superior. A través d’aquesta activitat es pretén que els futurs estudiants visitin i coneguin de primera mà les instal·lacions de la Seu universitària i participin a la sessió informativa sobre l’accés i l’admissió a la UIB.

Els dies 24, 25 i 28 de gener uns 700 alumnes ja visitaren la Seu universitària d’Eivissa i Formentera en el marc del programa Vine a la Universitat: estudiants. El mes de març serà el torn de les jornades de portes obertes al campus universitari.

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 31/01/2011

Data de publicació: 28/01/2011