Més de 750 inscrits en el 8è Fòrum de l'Ocupació de la UIB

Dies 2 i 3 d'abril les empreses vénen al campus a conèixer futurs treballadors

Transcripció

8è Fòrum de l'Ocupació, organitzat per la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears. Hi participaran més de 40 empreses i entitats i s’hi han inscrit al voltant de 750 universitaris. 

Dia: dimecres, 2 d’abril de 2014
Hora: de 9.30 a 18.30 hores
Lloc: edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma 
www.forumuib.cat

Dia: dijous, 3 d’abril de 2014
Hora: de 10 a 18.30 hores
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma
www.finemprende.es

Els dies 2 i 3 d'abril de 2014 tindrà lloc el 8è Fòrum de l'Ocupació, organitzat per la Universitat de les Illes Balears i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears. Hi participaran més de 40 empreses i entitats i s’hi han inscrit al voltant de 750 universitaris.

La cita és a l'edifici Guillem Cifre de Colonya (dia 2) i a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador (dia 3) del campus de la UIB.

En aquesta vuitena edició el Fòrum serà dinàmic, sense infraestructura d'estands, adaptat a les noves modalitats de retrobament de recursos humans. Durant el 8è Fòrum es realitzaran activitats relacionades amb la inserció laboral: entrevistes, tallers d’orientació i assessorament professional, presentacions d’empreses, emprenedoria, xerrades, tests de competències, trobades cara a cara, etc.

Acte central: «De la UIB a l’empresa»

Dia: dimecres, 2 d’abril de 2014
Hora: 17 hores
Lloc: Aula Magna de l’edifici Guillem Cifre de Colonya, campus universitari, Palma

En el marc del 8è Fòrum de l’Ocupació, tindrà lloc una taula rodona, «De la UIB a l’empresa», en la qual participaran el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB; el senyor Joaquín García Martínez, Conseller d'Economia i Competitivitat del Govern de les Illes Balears; la senyora Lina Mascaró, de l’empresa Jaime Mascaró i exalumna de la UIB; el senyor Bartomeu Bennàssar, de l’empresa Logitravel i exalumne de la UIB; el senyor Miquel Moyà, de l’empresa Google i exalumne de la UIB; el senyor José María Gilgado, president de l’Associació de Joves Empresaris de les Balears i exalumne de la UIB; i el senyor Antoni Verd, president del Consell Social de la Universitat de les Illes Balears.

Vídeos

 

Documents relacionats

  • TVE

  -Informatiu Balear -->  notícia minut <00.01.48>

Data de l'esdeveniment: 02/04/2014

Data de publicació: 31/03/2014