Més de 300 nins de 3 a 16 anys participen a l'Estades Ludicoesportives i al I CampusEsport Summer School

Les instal·lacions esportives de la UIB acullen un any més les activitats lúdiques i esportives d’estiu adreçades a nins d’edats compreses entre els 3 i els 16 anys. Enguany, s’han inscrit al programa Estades Ludicoesportives més de 300 nins, i la primera edició del CampusEsport Summer School té 25 alumnes. Totes les activitats són organitzades i coordinades per 59 monitors de temps lliure, directors de temps lliure, diplomats en estudis de Mestre, Educació Física, llicenciats en els estudis d’INEF i professors d'anglès del British Council.

I CampusEsport Summer School

La principal novetat dels programes d’estiu és el I CampusEsport Summer School, que es realitzarà durant tot el mes de juliol i al qual s’han inscrit 25 nins. El Summer School és un campus per a nins de 10 a 16 anys que combina la pràctica de l’esport amb classes de natació, d’anglès i d’informàtica. Les classes de natació seran impartides per monitors de temps lliure i entrenadors de natació titulats per la Reial Federació Espanyola de Natació, i les d’anglès, per professors del British Council.

El I CampusEsport Summer School l’organitza CampusEsport amb la col·laboració de Sa Nostra i del British Council.

Estades Ludicoesportives

També durant el mes de juliol, CampusEsport organitza les Estades Ludicoesportives, adreçades a nins entre 3 i 12 anys, i a les quals s’han inscrit més de 300 nins. Tenen una durada quinzenal o mensual, segons es prefereixi. El programa de les Estades inclou jocs, danses i gimcanes, i els nins també aprendran diferents esports a través de formes jugades. D’altra banda, els nins nascuts els anys 1998 i 1999 rebran una hora diària d’anglès impartida també per professors del British Council. Així mateix, s’ofereix als pares la possibilitat que els nins quedin a les guarderies de CampusEsport i a dinar al menjador.

CampusEsport també organitza els mesos de juliol i agost un curs intensiu de natació per a nins a partir de tres anys, i un altre de natació sincronitzada per a nins amb bon nivell de natació, de l’1 al 16 de juliol. A aquestes activitats s’han de sumar els programes Vacances Actives, que s'organitzen els mesos de juny, agost i setembre per incentivar la pràctica de l’esport i de l’activitat física per als nins durant els períodes vacacionals d’estiu, i també de Setmana Santa. Són programes complementaris al I CampusEsport Summer School i a les Estades Ludicoesportives.

Documents relacionats

Data de publicació: 01/07/2010