Més de 3.800 futurs universitaris participen a les Jornades de Portes Obertes

Els dies 24 i 31 de març la UIB dóna a conèixer als alumnes l'oferta acadèmica amb un ampli programa d'activitats, i informa els professors de secundària de les novetats del procés d'admissió i del protocol d'adaptació de les proves d'accés 

El Vicerectorat d'Alumnes, Titulats i Ocupabilitat, mitjançant el Programa d'Orientació i Transició a la Universitat, ha organitzat dues activitats els dies 24 i 31 de març per donar a conèixer l'oferta acadèmica de la Universitat de les Illes Balears i les novetats del procés d'admissió per al proper curs. Són les Jornades de Portes Obertes i la Trobada amb els centres d'educació secundària de les Illes Balears, 2016-17.

Jornades de Portes Obertes 
Dies: els divendres 24 i 31 de març de 2017
Hora: de les 9.30 a les 13 hores
Lloc: campus universitari, Palma 

Més de 3.800 futurs universitaris participaran en les Jornades de Portes Obertes, que tindran lloc al campus universitari els dies 24 i 31 de març, per conèixer de prop els estudis de grau i les instal·lacions de la UIB.

Els alumnes de segon de batxillerat i de cicles formatius de grau superior, però també les persones més grans de 25, 40 i 45 anys que volen accedir als estudis universitaris, tindran al seu abast un ampli programa d'activitats per conèixer l'oferta acadèmica de la Universitat.

Pot Jennifer López teletransportar-se?; Com més sé del català més sé del suahili; És possible evitar l'entrada de  noves  plagues  i malalties  que afectin les plantes de les  Balears: El cas de Xylella fastidiosa;  CSI: ciència o ficció? La Bioquímica et dóna la resposta; Del conte dels tres porquets als materials intel·ligents. Smart Tools en l'Arquitectura... són alguns dels títols de les xerrades que faran els professors universitaris per explicar els estudis que es poden fer a la UIB i les aplicacions a la vida professional.

També s'han programat activitats complementàries, amb xerrades, tallers, exposicions i visites als diferents serveis de la Universitat.

Trobada amb els centres d'educació secundària
Dies: els divendres 24 i 31 de març de 2017
Hora: 10 hores
Lloc: aula AV01 de l'edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

En el marc d'aquestes jornades, tindrà lloc la Trobada amb els centres d'educació secundària de les Illes Balears, 2016-17, a la qual assistiran els directors, caps d'estudis, orientadors i professors dels centres d'educació secundària i els responsables de les oficines d'informació juvenil i dels centres universitaris municipals.

Els responsables dels centres d'Eivissa i Formentera i de Menorca podran participar-hi per videoconferència el divendres 24 de març de 2017 des de les seus universitàries de Menorca i d'Eivissa i Formentera, i des de l'IES Marc Ferrer de Formentera.

El programa de la trobada inclou la presentació de les novetats del procés d'admissió als estudis de grau, a càrrec del cap del Servei d'Alumnes i Gestió Acadèmica, senyor Francisco Bastida; la presentació del protocol d'adaptació de les proves d'accés a la UIB, a càrrec de la vicerectora de Docència i responsable de l'organització i adaptació de les proves d'accés, doctora Dolors Forteza, i la senyora Margalida Cànaves, tècnica de l'Oficina Universitària de Suport a Persones amb Necessitats Especials; la presentació del Programa d'Altes Capacitats Intel·lectuals i Superdotació, a càrrec de la doctora Rosa Isabel Rodríguez, investigadora del grup de recerca en Desenvolupament i Llenguatge; i una xerrada sobre la inserció laboral dels graduats de la UIB, a càrrec de la directora del Departament d'Orientació i Inserció Professional, senyora Maria del Mar Socias.  

Data de l'esdeveniment: 24/03/2017

Data de publicació: 23/03/2017