Més de 100 empreses i entitats s'acosten als universitaris en el Job Day UIB 2020

Torna la trobada sobre ocupació al campus universitari amb activitats sobre orientació laboral 

Inauguració
Dia: dimarts, 10 de març de 2020
Hora: 10 hores
Lloc: edifici Arxiduc Lluís Salvador, campus universitari, Palma 

Tindrà lloc l’acte d’inauguració del Job Day UIB 2020. Hi intervindran la vicerectora d’Estudiants de la UIB, doctora Rosa Isabel Roríguez; el director general de Model Econòmic i Ocupació, senyor Llorenç Pou; la secretària autonòmica d’Universitat, Investigació i Política Lingüística del Govern de les Illes Balears, senyora Agustina Vilaret; i el rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet.

A més, hi assistiran el vicerector d’Innovació i Relacions Institucionals, doctor Jordi Llabrés; el regidor de Promoció Econòmica i Ocupació i president de PalmaActiva, senyor Rodrigo Romero; el director general de Política Universitària i Recerca, senyor Josep Lluís Pons; la directora del SOIB, senyora Ana Aguaded; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa, doctor José María Carretero; la degana de la Facultat de Turisme, doctora Dolores Tirado, el president de la Cambra de Comerç de Mallorca, senyor Antoni Mercant i el director gerent de la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears, senyor Luis Vegas.

Més de 100 empreses al Job Day UIB  

Els dies 10 i 11 de març el campus de la Universitat de les Illes Balears serà la seu del Job Day UIB 2020. Més d’un centenar d’empreses i entitats s’instal·laran a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador perquè els universitaris puguin contactar-hi directament i conèixer de primera mà els seus programes d'ocupació i de pràctiques.

Enguany, el Job Day es divideix en dos dies: el dia 10 hi participaran empreses d’una àmplia gamma de sectors professionals, i l’11 està dedicat exclusivament a empreses del sector tecnològic. En total es donaran a conèixer més de 500 llocs de treball i/o de pràctiques.

Els universitaris que hi assisteixin coneixeran els responsables de recursos humans de les empreses que hi participen i es prepararan per encarar-se amb el seu procés de recerca de feina.

A més, hi haurà quatre xerrades motivadores, gratuïtes, obertes al públic en general i per a les quals no és necessari formalitzar inscripció. Els universitaris interessats tindran a la seva disposició el Córner de l’Orientació i de Col·legis Professionals, per orientar-se i afrontar òptimament la recerca de feina.

Un tren per arribar a l’edifici del Job Day UIB

El Job Day UIB és un esdeveniment lliure i gratuït. Durant els dies 10 i 11 de març, a partir de les 9.30 hores i fins a les 15 hores, hi haurà un servei de trenet de franc que farà un recorregut circular aturant-se als edificis del campus, fins a l’edifici Arxiduc Lluís Salvador.

Sorteig entre els visitants: visita a la seu de Google a Irlanda

En el marc del Job Day UIB, la FUEIB sortejarà un viatge per a dues persones a Dublín per visitar la seu de Google a Irlanda, entre els universitaris que s’hagin inscrit al concurs (vegeu-ne les condicions).

El Job Day UIB l'organitza la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears a través del Departament d'Orientació i Inserció Professional, amb el suport de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Colonya - Caixa de Pollença, l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, el Servei d'Ocupació de les Illes Balears (SOIB) i Leroy Merlin. 

Vídeo

Data de l'esdeveniment: 10/03/2020

Data de publicació: 09/03/2020