Markus Mottinger, de la Universitat Pública de Navarra, guanyador del III Concurs de Monòlegs en Anglès del G9

Paula Suero Guillermo, estudiant representant de la Universitat d'Extremadura, ha quedat segona en el certamen, que ha tingut lloc a la Universitat de les Illes Balears

Markus Mottinger, estudiant de la Universitat Pública de Navarra, ha estat el guanyador de la tercera edició del Concurs de Monòlegs en Anglès del Grup 9 d'Universitats, que ha tingut lloc a la Universitat de les Illes Balears. Markus Mottinger ha exposat el monòleg «Why externalities matter?». El guanyador rebrà un xec de 600 euros.

Per la seva part, Paula Suero Guillermo, estudiant de la Universitat d'Extremadura, ha quedat en segona posició amb el monòleg «The University's wild life». Paula Suero rebrà un premi de 300 euros.

A més dels dos guanyadors, també han participat en el III Concurs de Monòlegs en Anglès:

  • Eva García González, de la Universitat d'Oviedo.
  • Sofía González Fernández, de la Universitat del País Basc.
  • Emanuela Anna Huszak, de la Universitat de Saragossa.
  • Pablo Lozano Palacio, de la Universitat de La Rioja.
  • Luis Miguel Martínez Canseco, de la Universitat de Cantàbria.
  • Giorgio Rossini, de la Universitat de les Illes Balears.
  • Anzhela Synooka, de la Universitat de Castella-la Manxa.

El jurat d'aquesta edició l'han integrat el professor del Departament de Filologia de la Universitat de Cantàbria doctor Francisco Gallardo del Puerto, la professora del Departament de Filologia Moderna de la Universitat de Castella-la Manxa doctora María Victoria Guadamillas Gómez, i la professora del Departament de Filologia Anglesa i Alemanya de la Universitat de Saragossa doctora María Pilar Mur Dueñas, que han avaluat l'impacte dels monòlegs, el domini de l'idioma, el llenguatge no verbal, així com la naturalitat, l'expressivitat, el to i l'expressió de la veu o el domini de l'espai, entre altres factors.

Grup 9 d'Universitats

El Grup 9 d'Universitats (G9) és una associació integrada per les universitats que són les úniques de caràcter públic en les seves respectives comunitats autònomes: Universitat de Cantàbria, Universitat de Castella-la Manxa, Universitat d'Extremadura, Universitat de les Illes Balears, Universitat de La Rioja, Universitat d'Oviedo, Universitat del País Basc, Universitat Pública de Navarra i Universitat de Saragossa.

Nóticies relacionades

Data de publicació: 16/03/2018