Marina Sanz, de l'IMEDEA (CSIC-UIB), a la semifinal de FameLab Espanya 2018

La investigadora del Departament d'Oceanografia i Canvi Global de l'IMEDEA (CSIC-UIB) participarà en la semifinal d'aquest concurs de monòlegs científics

La Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) i el British Council han seleccionat els dotze semifinalistes de la sisena edició de FameLab España, un certamen de monòlegs científics que compta amb la col·laboració de l'Obra Social "la Caixa".

Entre els semifinalistes hi ha Marina Sanz, investigadora del Departament d'Oceanografia i Canvi Global de l'Institut Mediterrani d'Estudis Avançats (IMEDEA, CSIC-UIB). Marina Sanz haurà de competir el divendres 6 d'abril, al centre cultural CaixaForum de Saragossa, per fer-se un lloc entre els vuit finalistes que intentaran aconseguir una plaça per a la final internacional del Cheltenham Science Festival.

Tots els semifinalistes han demostrat grans habilitats per comunicar, en tres minuts i de manera entretinguda, temes com la matèria obscura, les xarxes neuronals, les dades massives, les tribus anumèriques o la resistència als antibiòtic, entre altres.

Font: IMEDEA (CSIC-UIB)

Data de publicació: 14/02/2018