María Sebastián guanya la beca d'investigació dels premis Ciutat de Palma

L'alumna de doctorat de la UIB durà a terme un projecte sobre la gènesi, el desenvolupament i el futur del passeig Marítim de Palma

María Sebastián Sebastián, alumna de doctorat d'Història de l'Art de la Universitat de les Illes Balears, ha estat guardonada amb la beca d'investigació dels premis Ciutat de Palma 2016 pel projecte de recerca «El passeig Marítim de Palma. Gènesi, desenvolupament i futur».

Els objectius principals del projecte són establir les fases del projecte de l'eix viari, localitzar-hi i analitzar-ne les obres arquitectòniques de més importància i determinar el grau de rellevància del passeig des d'una doble perspectiva urbanística i de funcionalitat de l'espai tant per als residents com per als visitants.

El jurat dels premis, que atorga l'Ajuntament de Palma, ha considerat que catalogar els edificis de la zona i fer-ne un estudi de conjunt és un treball imprescindible, sobretot de cara a futures intervencions urbanístiques, i també de cara a la conservació d'aquelles edificacions que presentin un especial interès arquitectònic.

María Sebastián és arquitecta, llicenciada en Història de l'Art i màster en Patrimoni Cultural: Investigació i Gestió. Actualment cursa el Doctorat en Història de l'Art a la Universitat de les Illes Balears, on imparteix docència a les assignatures d'Expressió Gràfica en Edificació i Replantejaments i Topografia, del grau d'Edificació. A més, és col·laboradora del grup de recerca en Patrimoni Audiovisual, Mass-media i Il·lustració.

Data de publicació: 19/01/2017