Luis Valdés Santurio inicia el cicle divulgatiu sobre el canvi climàtic del LINCC

Impartirà la conferència «Bienvenidos al Antropoceno: la gran aceleración, el límite de los recursos del planeta y otras líneas rojas»

Dia: dimarts, 24 de setembre de 2019
Hora: 19 h
Lloc: aula 22, 2a planta, Sa Riera, Palma 

Tindrà lloc la primera sessió de l’any acadèmic 2019-20 del cicle divulgatiu sobre el canvi climàtic organitzat pel Laboratori Interdisciplinari sobre Canvi Climàtic (LINCC) i la Universitat de les Illes Balears (UIB). El doctor en Biologia Luis Valdés Santurio, professor de recerca de l’Institut Espanyol d’Oceanografia del Centre Oceanogràfic de Santander, impartirà la conferència «Bienvenidos al Antropoceno: la gran aceleración, el límite de los recursos del planeta y otras líneas rojas ». Luis Valdés Santurio és també cap de la Secció de Ciències Oceàniques de la Comissió Oceanogràfica Intergovernamental de la UNESCO.

Luis Valdés Santurio, doctor en Biologia a la Universitat d'Oviedo, va ingressar a l'Institut Espanyol d'Oceanografia al 1983 i va dirigir el Centre Oceanogràfic de Gijón fins l 2008, i és cap de la Secció de Ciències Oceàniques de la Comissió Oceanogràfica Intergovernamental de la UNESCO. 

Data de l'esdeveniment: 24/09/2019

Data de publicació: 19/09/2019