Lluís Llach tanca a la UIB el cicle La Bona Vida

La Rectora i el cantautor han signat un conveni de col·laboració

CanalUIB

Dia: dimarts, 5 de juny de 2012
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma 

El senyor Lluís Llach pronunciarà la conferència de cloenda del cicle La Bona Vida, que duu per títol «El meu amic Miquel Martí i Pol i la bona vida». La presentació serà a càrrec de la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB. 

L’acte es clourà amb la intervenció musical de la coral Vint-and-Sing, dirigida per Antònia Coll i amb acompanyament de guitarra de Pere J. Fiol.

El programa La Bona Vida inclou diferents activitats relacionades amb l’alimentació, l’esport i les emocions. L’organitzen l’Àrea d’Activitats Físiques i Esportives i el Servei d’Activitats Culturals del Vicerectorat de Projecció Universitària de la UIB i la Fundació Universitat-Empresa de les Illes Balears. 

Conveni de col·laboració amb la Fundació Lluís Llach

El senyor Lluís Llach, president de la Fundació Lluís Llach, i la doctora Monstserrat Casas, Rectora de la UIB, han signat un conveni de col·laboració entre les dues institucions per a la cessió d’equipament informàtic reutilitzable a través del programa UIB Reutilitza, gestionat per l’Oficina de Cooperació al Desenvolupament i Solidaritat (OCDS) de la UIB.

L’equipament informàtic cedit es destinarà al projecte “Anem més lluny”, que duu a terme la Fundació Lluís Llach a Palmarin, Senegal, i a altres programes que tingui previst iniciar. 

Documents relacionats

Data de l'esdeveniment: 05/06/2012

Data de publicació: 04/06/2012