Lliurats els premis del concurs de videocreació i del concurs de fotografia Memorial Miquel Seguí Aznar, organitzats per la UIB

Laura Caldentey i Alexandra Cabrer han guanyat el concurs de videocreació amb Les aventures de Bob i Carl i Manuel Llofriu ha guanyat el concurs de fotografia amb la imatge titulada Natura vs urbe

Els Servei d’Activitats Culturals (SAC) de la Universitat de les Illes Balears ha lliurat els premis als guanyadors de la primera edició del concurs de videocreació i la tercera edició del concurs de fotografia Memorial Miquel Seguí Aznar.

Els guanyadors són:

Concurs de videocreació
Primer premi: Les aventures de Bob i Carl, de Laura Caldentey i Alexandra Cabrer
Menció: Aguanti la respiració, de Margalida Barros

Concurs de fotografia Memorial Miquel Seguí Aznar
Primer premi: Natura vs Urbe, de Manuel Llofri
Segon premi: Evolució ferotge, d’Antoni Costa
Mencions: En las entrañas, de Mariette Barbier, i La teva presència, de Marina Molada

El primer concurs de videocreació està dotat amb un premi de 750 euros al primer classificat. S’hi han presentat quatre treballs. El tercer concurs de fotografia Memorial Miquel Seguí Aznar està dotat amb un primer premi de 450 euros i un segon premi de 250 euros. Hi han concursat 10 participants, els quals han presentant 23 fotografies. El tema de la convocatòria del concurs de fotografia és Arquitectura urbana.

Abans del lliurament dels premis s’han projectat els vídeos que han concorregut al concurs de videocreació i, després del lliurament, s’ha inaugurat l’exposició de les fotografies presentades al concurs de fotografia. La mostra romandrà exposada al passadís de Sa Riera fins al 31 de març de 2011.

Han lliurat els premis la doctora Montserrat Casas, Rectora de la UIB; la doctora Patrícia Trapero, vicerectora de Projecció Cultural de la UIB; la doctora Maria-Josep Mulet, membre del jurat del concurs de fotografia i directora del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts de la UIB; el senyor Miquel Oliver, membre del jurat del concurs de videocreació i director del Servei de Recursos Audiovisuals de la UIB; i el senyor Martí Martorell, membre del jurat del concurs de videocreació i expert en cinema.

Documents relacionats

Data de publicació: 04/03/2011