Lliurament dels premis de les Proves Cangur 2017

Dia: dimecres, 31 de maig de 2017
Hora: 18 hores
Lloc: sala d’actes, Son Lledó, campus universitari, Palma   

Tindrà lloc el lliurament dels premis als guanyadors de les Proves Cangur 2017. Hi intervindran el director general de Política Universitària i d'Ensenyament Superior, doctor Juan José Montaño; la senyora Mariona Petit, representant de la Comissió Cangur de la Societat Catalana de Matemàtiques; el doctor Daniel Ruiz, president de la Societat Balear de Matemàtiques; el doctor Jaume Monreal, coordinador de les Proves Cangur a les Illes Balears; i el doctor Llorenç Huguet, Rector de la UIB.

Proves Cangur 2017

La Societat Balear de Matemàtiques SBM-XEIX ha estat al capdavant de l’organització de la 18a edició a les Illes Balears de les Proves Cangur de matemàtiques. La Universitat de les Illes Balears és un dels principals suports de les proves (i, de fet, en fou l’organitzadora en les vuit primeres edicions). Així mateix, l’altre col·laborador institucional és la Conselleria d’Educació i Universitat del Govern de les Illes Balears.

Les Proves Cangur nasqueren amb la voluntat d'esdevenir una festa de les matemàtiques i són una activitat que es marca com a objectiu principal estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes, i aconseguir atreure el màxim nombre de centres i alumnat. Es tracta d'una prova de matemàtiques d'àmbit mundial promoguda per les societats Le Kangourou sans Frontières i Maths pour Tous: Association Européenne pour unes Mathématiques Culturelles et Populaires i hi participen més de set milions d'estudiants de tot el món, des de Rússia fins al Canadà, amb països d’arreu. En teniu més informació a <http://www.math-ksf.org/>.  

Data de l'esdeveniment: 31/05/2017

Data de publicació: 30/05/2017