Lliurament dels premis als alumnes i centres guanyadors de la XXVI Olimpíada de Química

Dia: dimarts, 26 de març de 2013
Hora: 19.30 hores
Lloc: Centre de Cultura Sa Nostra,
c/ de la Concepció, 12, Palma
 

Tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis als alumnes i centres guanyadors de la XXVI Olimpíada de Química a les Illes Balears.

Hi assistiran el conseller d’Educació, Cultura i Universitats, senyor Rafel Bosch; la degana del Col·legi Oficial de Químics de les Illes Balears, senyora María José Molina; la responsable de Negocis Particulars de Sa Nostra – BMN, senyora Susana Canyelles; el president de l’Associació de Químics de les Illes Balears i professor del Departament de Química de la UIB, doctor Juan Frau; el director del Departament de Química de la UIB, doctor Joan Jesús Fiol; i la vicerectora d’Estudiants, doctora Maria Juan.  

La XXVI Olimpíada de Química a les Illes Balears va tenir lloc el passat 27 de febrer i hi participaren 125 alumnes de batxillerat (97 de Mallorca, 10 de Menorca i 18 d'Eivissa) de 35 centres.

Premis

Els tres primers alumnes classificats tindran la matrícula gratuïta l’any acadèmic 2013-14 en qualsevol titulació impartida a la UIB i un obsequi. A més, el primer classificat també podrà gaudir d’un mes gratuït a la Residència d’Estudiants de la UIB. Els centres classificats també rebran com a premi material de laboratori.

Els tres primers classificats de la fase autonòmica assistiran a la fase nacional, que se celebrarà del 26 al 28 d’abril a Alacant. En l'Olimpíada Nacional se seleccionaran els quatre primers per participar en l'Olimpíada Internacional, que tindrà lloc del 14 al 23 de juliol a Moscou (Rússia). 

Data de l'esdeveniment: 26/03/2013

Data de publicació: 25/03/2013