Lliurament dels III Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa

Dia: dilluns, 6 de novembre de 2017
Hora: 12.30 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma  

Tindrà lloc el lliurament dels III Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa, que patrocina Colonya, Caixa de Pollença. Hi intervindran el degà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears (CEIB), senyor Onofre Martorell; el degà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, Andreu Sansó; el membre del CEIB, senyor Antoni Alcover; el president de la Fundació Guillem Cifre de Colonya, Josep Antoni Cifre; i el rector de la Universitat de les Illes Balears, doctor Llorenç Huguet.

El comitè avaluador encarregat de concedir els premis ha estat format per col·legiats economistes. En concret, pel director de l'àrea corporativa de Colonya, Caixa de Pollença, senyor Lluís Ramis d'Ayreflor; la vocal de la junta directiva del CEIB, senyora María José Riera Tur; i la secretària tècnica del CEIB, senyora Carme Zaforteza Torruella. Lliuraran els guardons el senyor Josep Antoni Cifre i el senyor Onofre Martorell.

Els guanyadors dels III Premis del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa són:

  • En la modalitat d'Economia i Empresa, el primer premi l'ha obtingut el senyor Nicolau Fiol Tino, pel treball «Plans and People».
  • En la modalitat d'Economia Social, el primer premi l’ha obtingut el senyor Joaquim Aguado Villalón, pel treball «La evolución del gasto público en Europa durante la reciente crisis económica».

A més, el treball finalista ha estat «Un nuevo sistema de financiación, ¿Habrá luz al final del túnel?» de Jaume Ferriol Perelló.

Aquests premis tenen l’objectiu d’estimular i augmentar l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de darrer curs dels graus d’Economia i d’Administració d’Empreses i de la doble titulació d’Administració d’Empreses i Dret de la UIB.

Sortides professionals

Després del lliurament dels premis, tindrà lloc una xerrada informativa sobre les sortides professionals dels economistes, en la qual diferents professionals explicaran com desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits i sectors de l’economia. Aquesta xerrada té com a objectiu que els alumnes coneguin les pautes que han de tenir en compte a l’hora de decidir cap on han de dirigir els seus esforços d’especialització quan sigui el moment d’entrar en el mercat laboral i exercir la professió d’economistes.

La xerrada, que presentarà el doctor Andreu Sansó, degà de la Facultat d'Economia i Empresa, serà moderada pel senyor Alejandro Sáenz de San Pedro García, vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, i hi participaran: 

  • Miquel Quetglas Oliver, economista i funcionari de l’Administració pública.
  • Salvador Beltrán Alabern, economista i assessor financer.
  • Catalina Barceló Horrach, economista i assessora de plans d’empresa.
  • Javier Monzón Sánchez, economista i assessor fiscal.
  • Marta Moyà Rosselló, economista i auditora de comptes.
  • Antoni Ramis Planas, economista i directiu d’empresa.
  • Mariano Escoriza Gil, economista i mediador civil i mercantil. 

Vídeo

Data de l'esdeveniment: 06/11/2017

Data de publicació: 03/11/2017