Lliurament dels II Premis CEIB al Talent Universitari UIB - Economia i Empresa

El Col·legi d'Economistes organitza una xerrada informativa sobre les sortides professionals dels economistes 

Dia: divendres, 11 de novembre de 2016
Hora: 12.30 hores
Lloc: Aula de Graus, edifici Gaspar M. de Jovellanos, campus universitari, Palma 

Ha tingut lloc el lliurament dels II Premis Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa, que patrocina Colonya, Caixa de Pollença. Han lliurat els premis el degà president del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, doctor Onofre Martorell; el director de l'àrea corporativa de Colonya, Caixa de Pollença, senyor Lluís Ramos d'Ayreflor; i el Rector de la UIB, doctor Llorenç Huguet. També hi era el vicedegà de la Facultat d’Economia i Empresa de la UIB, doctor Jaume Rosselló.

Els guanyadors dels II Premis Col·legi d’Economistes de les Illes Balears al Talent Universitari UIB – Economia i Empresa són:

 • En la modalitat d'Economia i Empresa, el primer premi l'ha obtingut el senyor Raúl Medina Granados, pel treball «Derivados sobre clima».
 • En la modalitat d'Economia/Empresa Social, els premiats ex aequo són el senyor Marc Gonzàlez Coll, pel treball «El perverso efecto de la reconquista», i la senyora Julieta Medina Azcárate, pel treball «Desarrollo de una idea de negoci innovadora».

Aquests premis tenen l’objectiu d’estimular i augmentar l’excel·lència i l’esforç dels estudiants universitaris de darrer curs dels graus d’Economia i d’Administració d’Empreses i de la doble titulació d’Administració d’Empreses i Dret de la UIB.

Sortides professionals

Després del lliurament dels premis, ha tingut lloc una xerrada informativa sobre les sortides professionals dels economistes, en la qual diferents professionals en actiu han explicat com desenvolupen la seva activitat en diferents àmbits i sectors de l’economia. Aquesta xerrada ha tingut com a objectiu que els alumnes coneguin les pautes que han de tenir en compte a l’hora de decidir cap on han de dirigir els seus esforços d’especialització quan sigui el moment d’entrar en el mercat laboral i exercir la professió d’economistes.

La xerrada, que ha presentat el doctor Andreu Sansó, degà de la Facultat d'Economia i Empresa, l'ha moderada el senyor Alejandro Sáenz de San Pedro García, vicedegà del Col·legi d’Economistes de les Illes Balears, i hi han participat: 

 • Salvador Beltrán Alabern, economista i assessor financer.
 • Catalina Barceló Horrach, economista i assessora de plans d’empresa.
 • Javier Monzón Sánchez, economista i assessor fiscal.
 • Vicent Tur Tur, economista i emprenedor.
 • María José Riera Tura, economista i experta comptable.
 • Mariano Escoriza Gil, economista i mediador civil i mercantil.
 • Miquel Quetglas Oliver, economista i funcionari de l’Administració Pública.
 • Marta Moyà Rosselló, economista i auditora de comptes.
 • Nicolás Emery Middleton, economista i director d'empresa.

Data de l'esdeveniment: 11/11/2016

Data de publicació: 08/11/2016